Antal personer

Tid

4
20

Ingredienser

Grillpølser med frisk sommersalat

Rucolasalat
100 g
Babyspinatblade
100 g
Bælgede ærter
200 g
Røde og gule cherrytomater
400 g
Jordbær
250 g
Forårsløg
5 stk.

Dressing

Olivenolie
1 spsk.
Hvid balsamicoeddike
1 spsk.
Friskpresset citronsaft
1 spsk.
Sennep
1 tsk.
Groft salt
¼ tsk.
Friskkværnet peber

Grillpølser med frisk sommersalat

Start grillen op og i mellemtiden, laves en lækker sommersalat, som serveres sammen med pølserne.

Læg salat, spinat, ærter og de øvrige ingredienser lagvis i et stort fad. Fordel salatosten på toppen.

Pisk olie, eddike og de øvrige ingredienser sammen og smag til. Fordel dressingen over salaten og server.

Juleskinke

Kom skinken i kogende vand. Lad den stå og småkoge i ca. 45 minutter til 1 time. Tag skinken op og rids fedtet i tern.

Læs mere »

Medister

Sørg for at alle ingredienser er kolde. Skær det kolde kød, spæk og løg i mindre stykker. Kør det hele gennem kødhakkeren to gange. Rør

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop