dummy-img

Lam tikka masala

Læg lammekødet i en stor skål. Pres hvidløg. Skræl og…

dummy-img

Lammeculotte med salat og bearnaisesauce

Brun lammeculotten godt på en varm pande og steg den…

dummy-img

Lammekrone med bøgehatte-risotto og simretomater

Brun lammekronerne på en varm pande, hvorefter de steges færdige…

dummy-img

Lammekølle med pommes dauphinoise og ratatouille

Krydr lammekøllen med salt, peber og små stykker af den…

dummy-img

Lammeporchetta med græskarkompot og asparges

Læg lammeporchettaen i et ildfast fad og sæt den i…

dummy-img

Lammeryg med krydderurte-tapanade

Lammeryg med krydderurte-tapanade samt salsa af tomat, oliven og basilikum.…

dummy-img

Æg og rejer med topping

Asparges skrælles tyndt med en tyndskræller og lægges i isvand.…

dummy-img

Luksus stjerneskud

Dampet rødspættefilet Krydr 4 rødspættefiletter med salt og peber og rul…

dummy-img

Australian Surf & Turf

Vi starter i omvendt rækkefølge, kog kartoflerne i 8 min…

dummy-img

Ølmarineret oksesteg

Rodfrugterne skrælles og skæres i grove tern, kommes i bunden…

dummy-img

Stroganoff med asiatisk twist

Stroganoffen brunes ved høj varme på en varm pande. Dernæst…

dummy-img

Pariserbøf

Form kødet til en flad hakkebøf. Læg den på brødskiven…