Bearnaisesauce

Bearnaisesauce

Start med at smelte smørret. I en anden gryde piskes…

Svampesauce

Svampesauce

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Smelt smørret og rist svampene…

Whiskysauce

Whiskysauce

Hak løget fint. Smelt smørret og sauter løg heri. Kom…

Sauce bordelaise

Sauce bordelaise

Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes…

Grønkålssalat

Grønkålssalat

Fjern stilkene fra grønkålen og hak den fint. Halvér granatæblet…

Brun sovs

Brun sovs

Smelt smørret og drys mel i. Rist melbollen godt igennem,…

Flæskesteg

Flæskesteg

Gnid sværen med salt. Sørg for at saltet kommer ned…

Juleskinke

Juleskinke

Kom skinken i kogende vand. Lad den stå og småkoge…

Jule ”dunser”

Jule ”dunser”

Bland salt og kød sammen og rør til kødet begynder…

Langtidstegt andesteg

Langtidstegt andesteg

Tag indmaden ud og gem til saucen sammen med vingespidserne.…

Flæskestegssauce

Flæskestegssauce

Hæld stegeskyen fra stegen igennem en sigte, over i en…

Andesauce

Andesauce

Skær andehalsen i mindre stykker. Brun hals, vingespidser og snittede…

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop