dummy-img

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Form 4 karbonader ca. 1½ cm høje. Slå ægget ud…

dummy-img

Hakkebøf på ”pariserbrød”

Rør kødet med salt og peber. Hak løget fint og…

Brun sovs

Brun sovs

Smelt smørret og drys mel i. Rist melbollen godt igennem,…

Sauce bigarade

Sauce bigarade

Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det opnår en…

Bearnaisesauce

Bearnaisesauce

Start med at smelte smørret. I en anden gryde piskes…

dummy-img

Svampesauce

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Smelt smørret og rist svampene…

dummy-img

Whiskysauce

Hak løget fint. Smelt smørret og sauter løg heri. Kom…

dummy-img

Sauce bordelaise

Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes…

Grønkålssalat

Grønkålssalat

Fjern stilkene fra grønkålen og hak den fint. Halvér granatæblet…