Print

Antal personer

4

Ingredienser

Ribbensteg
1 kg
Salt
Laurbærblade
Brioche pretzel hotdogbrød
8 stk.
Rødkål
Syltede agurker
Salatblade

Sennepsmayonnaise

Dijonsennep
2 tsk.
Mayonnaise
4 spsk.
Salt
Cayennepeber
Sukker

Rib-dog

Placer ribbenstegen med sværen nedad i en bradepande eller i et ovnfast fad. Hæld kogende vand i fadet så det dækker sværen. Steg ribbenstegen i ovnen ved 200°C varmluft i 20 minutter. Vend herefter ribbenstegen om, så sværen vender opad. Efterrids eventuelt sværene og gnid salt godt ned i mellemrummene. Placer laurbærblade mellem nogle af sværene. Steg ribbenstegen i yderligere ca. 1,5 time.

Sørg for at der hele tiden er væske i bunden af fadet – tilføj ekstra vand hvis det er nødvendigt. Hvis sværene ikke er helt sprøde, skrues temperaturen op på 220°C grader de sidste 10 minutter. Lad stegen trække i 10-15 minutter inden den skæres i skiver.

Skær brødet helt igennem og anret som en aflang ”burger”.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop