En knivspids viden
Gå tilbage i tiden og udforsk historien om mad og fødevarer op gennem tiden. Dyk ned i historien og opdag traditionelle metoder fra slagterfaget samt viden om sæsonens råvarer. Udforsk spændende artikler om kødforarbejdning og charcuteri, der vil vække din nysgerrighed og appetit.
Julen er hjerternes fest

Sylte – dansk kultur når det er bedst
Sylten har været en del af dansk kultur i flere århundreder. Vi er heldigvis mange, der

Gåsen der blev til en and
I den kendte julesang ”Sikken voldsom trængsel og alarm” synger vi ”gåsestegen er til bageren sendt”.

De forskellige flæskestege
Ingen jul uden flæskesteg – og vi elsker at spise den både juleaften og til de
Opskrifter
Få inspiration til lækre opskrifter nu! Klik her og udforsk en verden af kulinariske vidundere. Smagfulde retter, nemme måltider, og overraskende gourmetoplevelser venter dig bag knappen. Gør madlavning sjovere og mere spændende med vores omfattende samling af opskrifter. Klik for at begynde din kulinariske rejse

Nyeste artikler

Efterårets pølser
Når sommeren og sensommeren går på hæld, og efteråret venter forude, så er vi mange, der

Glade grise med højt til himlen
We Meat har besøgt Assetgaard ved Løgumkloster. Her driver Bo og Susanne Beier et landbrug med

Velfærdskyllinger
Smager som kyllinger bør smage Glade kyllinger er nysgerrige og elsker at pirke i jorden efter

Butterdej – let, luftig & sprød
Butterdej er en luftig hvedemelsdej bestående af tynde, sprøde lag, der fremkommer ved at rulle adskillige

Smørrebrød med det gode pålæg
Hvornår har du sidst fået et stykke hjemmelavet smørrebrød med oksebryst og peberrodssalat eller et stykke

Det hjemmelavede slagterpålæg
Kan du huske dengang, man altid købte pålæg i skiver hos slagteren? Pålægget havde en rigtig