På bordet
Dyk ned i den smagfulde verden af pålæg, madoplevelser og kulinariske eventyr. Udforsk artikler, der tager dig med på en rejse gennem lækre smagsnuancer, autentiske råvarer og unikke gastronomiske traditioner. Bliv inspireret til at skabe uforglemmelige måltider og eksperimentere med forskellige pålægskombinationer.

Butterdej – let, luftig & sprød
Butterdej er en luftig hvedemelsdej bestående af tynde, sprøde lag, der fremkommer ved at rulle adskillige

Smørrebrød med det gode pålæg
Hvornår har du sidst fået et stykke hjemmelavet smørrebrød med oksebryst og peberrodssalat eller et stykke

Det hjemmelavede slagterpålæg
Kan du huske dengang, man altid købte pålæg i skiver hos slagteren? Pålægget havde en rigtig

Grillmåltidets finale
Når grillen tændes rundt om i de danske haver, så er der særligt ét element, der

Côte de Boeuf
Côte de Boeuf er uden tvivl bøffernes konge. Det er en rib-eye steak på ben, udskåret

Karbonader eller krebinetter?
Forskellen på de to ”bøffer” har gennem tiden givet anledning til megen snak om den dejlige

Hvilken bøf skal du vælge?
Flap meat:Flap meat er et fladt stykke kød med lange fibre. Udskæringen sidder ned mod slaget

Klassiske danske retter
Klassisk dansk mad minder os om en tid, der var engang, vækker gode minder og tager

Tid til tapas
Tapas er ved at overtage verden. Måske ikke verden, men ordet dukker op overalt. En tapa