På bordet
Dyk ned i den smagfulde verden af pålæg, madoplevelser og kulinariske eventyr. Udforsk artikler, der tager dig med på en rejse gennem lækre smagsnuancer, autentiske råvarer og unikke gastronomiske traditioner. Bliv inspireret til at skabe uforglemmelige måltider og eksperimentere med forskellige pålægskombinationer.
Slagteren og mejeristen
We Meat har besøgt Slagteren i Højslev, hvor også mejeristen fra Thise Mejeri har gjort os
Lad det simre
Når efteråret viser sig med koldere temperaturer og regnfuldt vejr, så findes der næppe noget bedre
Coppa – den italienske specialitet
Coppa, også kendt som capocollo eller capicola, er traditionelt italiensk charcuteri fremstillet af svinekød. Det er
Gode oste til pizzaen
Provolone En halvfast ost med en nøddeagtig smag og en cremet konsistens. Den er nem at
Ost til pizzaen
Selvfølgelig skal der ost på en pizza – det kan de fleste af os heldigvis blive
Pizza i det fri
Nyd sommeren med lækre pizzaer fra grillen – en af de bedste ting ved sommeren er,
Krogmodnet gris
Krogmodning er et håndværk – og en kærlighed til kødet. En profession på linje med oste-
Kokken, slagteren og kødentusiasten
I et hyggeligt, lille sommerhus på Nordfyn har slagteren, kokken og kødentusiasten sat hinanden stævne til
Unikke udvalgte dyr bliver til oksekød
We Meat har taget turen til Mors, hvor vi besøger Ole Thøgersen på hans slagtehus. Denne