Julens mad
Din guide til maden juleaften
Julen er en magisk tid på året, hvor familie og venner samles for at fejre og nyde velsmagende måltider sammen. Og hvad er mere ikonisk end den skønne julemiddag, der spreder duften af krydderier, glæde og samvær i hele huset?
Vi guider dig sikkert gennem tilberedelsen af maden, der vil gøre din juleaften uforglemmelig. Uanset om du er en erfaren kok eller en nybegynder i køkkenet, vil vi give dig opskrifter, tips og tricks, der vil hjælpe dig med at tilberede en lækker julemiddag, som dine gæster vil elske.
Flæskesteg
Ingen jul uden flæskesteg – og vi elsker at spise den både juleaften og til de mange julefrokoster. Den hører simpelt hen bare julen til.
Nakkesteg
Ribbensteg
Ribbenstegen er kongen af vores julebord. Med sin sprøde svær og saftige kød har den en fast plads i vores julefejringer, og det er ikke rigtig jul, før den er serveret.
Farseret Kalkun
Andesteg
Lav en perfekt andesteg og glæd dine julegæster med mørt kød og sprødt skind. Det er julens favorit!
Flæskestegs sauce
Flæskestegssaucen er det klassiske tilbehør til flæskestegen juleaften.
Waldorf
salat
En klassisk Waldorfsalat med vindruer og selleri passer også rigtig godt til den fede julemad.
Risalamande
Traditionen tro sluttes juleaften af med risalamande. Vi guider dig i mål med hjemmelavet kirsebærsauce, som ikke er svære end at varme den færdigkøbte.