Dansk grillhygge

Det er sommer i Danmark, og de varmere temperaturer har gjort sit indtog. Vi elsker vores udeliv og måltiderne bliver også præget af sommer og sol. Det må godt gå lidt hurtigere i køkkenet, og maden må gerne tages med uden for. Både når den tilberedes, men især når den skal nydes. Ingredienserne er kommet mere i fokus, for når de kun tilberedes kort eller måske endda nydes i rå tilstand, så kræver det god kvalitet og god smag. Sommeren beriger os med et væld af friske grøntsager og frugt. Alt sammen perfekt til den gode bøf, steg eller pølse på grillen. Det er simpelt, men fantastisk.

Hvis hygge har en lyd om sommeren, så er det lyden af det svitsende kød over grillkullene og den hyggelige småsnak ved havebordet. Dansk folkelighed dufter af trækul og madrøg. Grillmad er dansk som jordbær og Dannebrog. Grill er lyden af sommer – og grillmad er god mad.

Vi elsker det gode kød på grill – og vi glæder os til at lade vores entusiasme smitte af på dig og dine valg til en dejlig grillaften. Det gode kød og grillen hører unægtelig sammen, og i fællesskab med noget let tilbehør og de kølige drikkevarer giver det dig en dejlig følelse af frihed og sommer.

Artikler

Opskrifter

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop