Sommer bliver til efterår

Årstidernes skifte kommer, uanset om vi vil det eller ej – men et eller andet sted så er det nu også skønt at mærke naturens cyklus, intensitet og kræfter. Hver årstid har sin charme, og efteråret er ensbetydende med kulde og blæst, men også hjemlig varme og hygge mens bladene skifter til gyldne og smukke farver for til sidst at falde ned på jorden som et tykt lag.

Vi går efteråret i mødet, grillmaden er skiftet ud med fyldigere middagsretter, og opskrifterne i dette nummer af We Meat har ligesom efteråret intensitet og varme.

Besøg din Mesterslagter og få spændende inspiration til efterårets lækre retter. Din slagter giver dig ikke kun råd med på vejen om kødets udskæringer – du kan også hente inspiration til det fulde måltid. For selvfølgelig skal det være en helhedsoplevelse at gå til slagteren. I nutidens slagterbutikker handler det nemlig om meget mere end blot at skære det ferske kød ud. Butikkerne er tilpasset kundernes behov, og sortimentet indeholder meget andet end fersk kød og pølser. Her præsenteres lette frokostløsninger, og der er altid spændende inspiration til aftensmåltidet samtidig med, at delikatessen er fyldt med lokkende varer.

Artikler

Opskrifter

WE MEAT

Danmarks eneste kødmagasin

WE MEAT er et magasin, der henvender sig til den kød- og madelskende forbruger. Hos Mesterslagteren elsker vi lækkert kød og ønsker at dele vores lidenskab for førsteklasses kødprodukter med danskerne. Vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og autentisk håndværk driver os til konstant at inspirere folk til at værdsætte madens kunst på dybere niveauer. Gennem spændende opskrifter, baggrundshistorier om udvalgte kødprodukter og tips til kulinarisk ekspertise stræber vi efter at berige læsernes gastronomiske rejse.