Sommer bliver til efterår
Årstidernes skifte kommer, uanset om vi vil det eller ej – men et eller andet sted så er det nu også skønt at mærke naturens cyklus, intensitet og kræfter. Hver årstid har sin charme, og efteråret er ensbetydende med kulde og blæst, men også hjemlig varme og hygge mens bladene skifter til gyldne og smukke farver for til sidst at falde ned på jorden som et tykt lag.
Vi går efteråret i mødet, grillmaden er skiftet ud med fyldigere middagsretter, og opskrifterne i dette nummer af We Meat har ligesom efteråret intensitet og varme.
Besøg din Mesterslagter og få spændende inspiration til efterårets lækre retter. Din slagter giver dig ikke kun råd med på vejen om kødets udskæringer – du kan også hente inspiration til det fulde måltid. For selvfølgelig skal det være en helhedsoplevelse at gå til slagteren. I nutidens slagterbutikker handler det nemlig om meget mere end blot at skære det ferske kød ud. Butikkerne er tilpasset kundernes behov, og sortimentet indeholder meget andet end fersk kød og pølser. Her præsenteres lette frokostløsninger, og der er altid spændende inspiration til aftensmåltidet samtidig med, at delikatessen er fyldt med lokkende varer.


Den moderne madbutik
Slagterbutikkerne har forandret sig gennem de seneste årtier. Kundernes efterspørgsel og tiden trends har sat sine
Artikler
Det hjemmelavede slagterpålæg
Kan du huske dengang, man altid købte pålæg i skiver hos slagteren? Pålægget havde en rigtig dejlig smag, det var tilberedt fra bunden af gode
Smørrebrød med det gode pålæg
Hvornår har du sidst fået et stykke hjemmelavet smørrebrød med oksebryst og peberrodssalat eller et stykke med dyrlægens natmad? Tænderne løber næsten i vand ved
Butterdej – let, luftig & sprød
Butterdej er en luftig hvedemelsdej bestående af tynde, sprøde lag, der fremkommer ved at rulle adskillige lag smør ind i dejen. Og det er netop
Velfærdskyllinger
Smager som kyllinger bør smage Glade kyllinger er nysgerrige og elsker at pirke i jorden efter godbidder, gemme sig under planter eller sætte sig på
Glade grise med højt til himlen
We Meat har besøgt Assetgaard ved Løgumkloster. Her driver Bo og Susanne Beier et landbrug med frilandsgrise, hvor produktionen tilgodeser grisenes naturlige adfærd og behov,
Opskrifter



Butterdejspakke med hakket oksekød
Klargør grøntsagerne til kødsaucen og hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugt

Butterdejspakke med kyllingefyld
Skær kyllingebrystet og tomat i små tern. Steg det på en pande,

Butterdejstærte med kartoffel, bacon & gorgonzola
Skær bacon i tern og steg dem sprøde. Rul butterdejen ud på

Chicken Wellington
Trin 1: Til Chicken Wellington skal der bruges fire kyllingefileter. To skal


Fransk steg med persillekartofler og madeirasauce
Vikl spækskiverne omkring kødet og hold dem fast med kødsnor. Krydr med

Kalvelever i flødesauce
Klargør grøntsagerne og skær løg i tynde skiver. Skær champignon i skiver.

Porchetta med rigatoni og sauce Florentine
Læg porchettaen på en rist med en bradepande under. Steg kødet i


Svineskank med æbler og bøgehatte i flødesauce
Rids sværen på skankerne i små tern (eller bed din slagter om

WE MEAT
Danmarks eneste kødmagasin
WE MEAT er et magasin, der henvender sig til den kød- og madelskende forbruger. Hos Mesterslagteren elsker vi lækkert kød og ønsker at dele vores lidenskab for førsteklasses kødprodukter med danskerne. Vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og autentisk håndværk driver os til konstant at inspirere folk til at værdsætte madens kunst på dybere niveauer. Gennem spændende opskrifter, baggrundshistorier om udvalgte kødprodukter og tips til kulinarisk ekspertise stræber vi efter at berige læsernes gastronomiske rejse.