Dansk grillhygge
Det er sommer i Danmark, og de varmere temperaturer har gjort sit indtog. Vi elsker vores udeliv og måltiderne bliver også præget af sommer og sol. Det må godt gå lidt hurtigere i køkkenet, og maden må gerne tages med uden for. Både når den tilberedes, men især når den skal nydes. Ingredienserne er kommet mere i fokus, for når de kun tilberedes kort eller måske endda nydes i rå tilstand, så kræver det god kvalitet og god smag. Sommeren beriger os med et væld af friske grøntsager og frugt. Alt sammen perfekt til den gode bøf, steg eller pølse på grillen. Det er simpelt, men fantastisk.
Hvis hygge har en lyd om sommeren, så er det lyden af det svitsende kød over grillkullene og den hyggelige småsnak ved havebordet. Dansk folkelighed dufter af trækul og madrøg. Grillmad er dansk som jordbær og Dannebrog. Grill er lyden af sommer – og grillmad er god mad.
Vi elsker det gode kød på grill – og vi glæder os til at lade vores entusiasme smitte af på dig og dine valg til en dejlig grillaften. Det gode kød og grillen hører unægtelig sammen, og i fællesskab med noget let tilbehør og de kølige drikkevarer giver det dig en dejlig følelse af frihed og sommer.
Kokken, slagteren og kødentusiasten
I et hyggeligt, lille sommerhus på Nordfyn har slagteren, kokken og kødentusiasten sat hinanden stævne til
Artikler
Krogmodnet gris
Krogmodning er et håndværk – og en kærlighed til kødet. En profession på linje med oste- og vinfremstilling.
Pizza i det fri
Nyd sommeren med lækre pizzaer fra grillen – en af de bedste ting ved sommeren er, at man
Ost til pizzaen
Selvfølgelig skal der ost på en pizza – det kan de fleste af os heldigvis blive enige om.
Gode oste til pizzaen
Provolone En halvfast ost med en nøddeagtig smag og en cremet konsistens. Den er nem at rive og
Opskrifter
Fyldte portobellosvampe med bacon og aubergine
Klargør grøntsagerne – svampene rengøres med en lille børste eller selve hatte
Jordbærsalat
Rist pinjekernerne på en varm pande. Vask forsigtigt jordbærrene og skær dem
Melanzane alla parmigiana
Rens og skræl auberginerne. Skær dem derefter i mellemtykke skiver på langs.
Salat buratta med nødder
Dræn væden fra buratta. Rør olivenolie, honning og citronsaft sammen til en
Spicy spareribs med dry-rub og BBQ-sauce
Træk hinden af benenes bagside – eller bed din slagter om at
Vitello tonnato med kapersblomst og rucola
Afpuds kødet for de yderste hinder – eller lad din slagter gøre