Efteråret banker på

Med efterårets komme er der nye råvarer og retter på middagsbordet – grillmaden og de friske sommergrøntsager er skiftet ud med fyldigere middagsretter, og opskrifterne i dette nummer af We Meat har ligesom efteråret intensitet og varme.

Når efteråret banker på, og dagene bliver kortere og koldere, findes der næppe noget bedre end simremad. De fantastiske dufte breder sig i hele hjemmet, mens appetitten og smagen i retten vokser time for time. Simreretter er et mekka af fantastiske smagsoplevelser – det er saft, kraft og velsmag koncentreret i hver eneste bid. Det møre kød smelter på tungen. Og så er det hyggemad, der glæder både maven og hjertet. I dette nummer af We Meat giver vi inspiration til efterårets simremad, så fyld en stegeso eller en stor gryde med de bedste råvarer, og giv så retten god tid.

Vi elsker det gode kød – og vi giver dig her et indblik i slagteren og mejeristens faglige verden. De to fagfolk har sat hinanden stævne til en spændende snak om lækre råvarer, høj kvalitet, gode oste og hjemmelavede specialiteter. De har eksperimenteret, og du er inviteret med til et kig over skulderen, når to fagfolk mødes om de gode råvarer.

God fornøjelse.

Artikler

Lad det simre

Når efteråret viser sig med koldere temperaturer og regnfuldt vejr, så findes der næppe noget bedre end simreretter. Lad deres indbydende dufte brede sig, mens familie og venner indfinder sig til efterårshygge omkring spisebordet. Når efteråret viser sig med koldere temperaturer og regnfuldt vejr, så findes der næppe

Læs hele artiklen

Slagteren og mejeristen

We Meat har besøgt Slagteren i Højslev, hvor også mejeristen fra Thise Mejeri har gjort os selskab. To fagligheder møder hinanden til en god og ærlig snak om råvarer, grundprincipper og det gode håndværk. De fremstiller vidt forskellige fødevarer – den ene kvalitetsoste og den anden kød, delikatesser

Læs hele artiklen

Opskrifter

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop