Ja tak til en traditionel jul

Julen er uden sammenligning den mest traditionsrige og folkelige højtid herhjemme. Vi sætter gerne alle sejl til for at skabe den helt perfekte jul – og det gør slet ikke noget, hvis julerierne varer hele december måned.

Hver familie har nok deres egen idé om, hvordan klejnerne skal koges og hvordan den hjemmelavede rødkål skal smage. Hver familie har sine traditioner – og dem kan der ikke laves om på. Rør blot ikke ved min gamle jul – en linje fra en kendt dansk julesang – men det kunne have været en sætning, der kom ud af munden på de fleste danskerne. For er der noget, der ikke skal røres ved, så er det vores juletraditioner.

Og de mange traditioner er da også med til at gøre højtiden til noget helt særligt. Der er ikke så mange overraskelser – jo måske nok omkring gaverne, men ellers skal det hele helst være som det plejer. Menuen kender vi, for selvfølgelig hører der mad til en traditionel dansk jul. And, flæskesteg og risalamande er sikre retter på julebordet juleaften. Og til juledagenes julefrokost ved vi også alle, hvad der hører sig til. Der skal vel være sild i flere variationer, rødspættefileter, rejer, frikadeller, sylte, julemedister, leverpostej, blodpølse, ribbensteg, hamburgerryg, rullepølse, æbleflæsk og endelig et stort ostebord og risalamande til at runde de mange timers spisning af med. Sådan skal det være – og det er da hyggeligt.

Artikler

Opskrifter

WE MEAT

Danmarks eneste kødmagasin

WE MEAT er et magasin, der henvender sig til den kød- og madelskende forbruger. Hos Mesterslagteren elsker vi lækkert kød og ønsker at dele vores lidenskab for førsteklasses kødprodukter med danskerne. Vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og autentisk håndværk driver os til konstant at inspirere folk til at værdsætte madens kunst på dybere niveauer. Gennem spændende opskrifter, baggrundshistorier om udvalgte kødprodukter og tips til kulinarisk ekspertise stræber vi efter at berige læsernes gastronomiske rejse.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop