Slagterens tips og tricks
Life hacks kan gøre hverdagen nemmere. Mesterslagteren giver dig her vores bedste tips og tricks, som kan gøre livet, hverdagen og madlavningen nemmere og bedre.
Uanset om du leder efter smarte måder at opbevare dine madvarer på, teknikker til at forbedre dine madlavningsfærdigheder, eller bare ønsker at optimere din tid i køkkenet, har vi løsningerne til dig.
Hold aspargesen i hånden og skræl den med en tyndskræller fra hovedet og nedad – hovedet skal ikke skrælles. Drej
Grill pølsen perfekt
Det burde være lige til – men flere gør det forkert. Pølserne lægges på den varme grillrist, og passer dernæst sig selv. Resultatet bliver
Briketter eller kul?
Ligesom røgen fra et bål tilfører et ekstra krydderi til kødet, så skabes dette også, når der grilles med trækul – der tilfører en
Gem den hjemmelavede leverpostej
En hjemmelavet leverpostejen kan sagtens fryses og gøres færdig når den skal bruges. Opskriften følges indtil leverpostejsmassen er hældt i forme. Frys dem og
Jo længere tid du rører farsen, desto fastere bliver den. En godt rørt fars binder ingredienserne bedre sammen, hvilket resulterer
Pas på med at stege svinekød for længe. Kødet bliver hurtigt tørt og kedeligt, så det er vigtigt at overholde
Når du køber en spegepølse hos slagteren, så er den typisk indpakket i et stykke vokspapir. Lad spegepølsen blive liggende
I stegesoen ligger kødet sammen med noget væske ved lavere temperaturer, og over lang tid får det lov til at
Tilsæt øl til din marinade og du er godt på vej til et godt stykke mørt kød. Øllet indeholder nemlig
IPA:Der findes mange stilarter inden for IPA-genren. En ofte lys, stærk og fyldig øl med rund maltsødme. Ofte med højt
Skulle bearnaise eller hollandaise saucen skille, kan der tilsættes lidt iskoldt vand eller en isterning og piskes kraftigt. Saucen kan
– metoden der giver langtidsholdbar mad Henkogning er en konserveringsmetode, hvor grøntsager, frugt eller kød opvarmes i lukkede glas, dåser
Ved en centrumtemperatur på 62 grader er flæskestegen rosa, ved 65 grader svagt rosa, og ved 72 grader er stegen
Som udgangspunkt må kølekæden ikke brydes, men det kan være nødvendigt i korte perioder. Som en overordnet rettesnor bør kølekrævende
Når du gør grønne asparges i stand, så knæk bunden af dem, der hvor de knækker naturligt. Skær aldrig bunden