Opbevaring af spegepølse

Når du køber en spegepølse hos slagteren, så er den typisk indpakket i et stykke vokspapir. Lad spegepølsen blive liggende heri, når du begynder at bruge af den. Dette papir giver spegepølsen mulighed for at ”ånde”. Spegepølser har ikke godt af at blive opbevaret i plastikposer, for her kan de netop ikke ”ånde”. En spegepølse bliver ved med at miste væske også efter at du får den med hjem – og den skal kunne komme af med den væske, for ikke at blive sur. Hvis spegepølsen er i en plastikemballage, så fjern denne så snart du kommer hjem med den. I stedet for vokspapiret kan du bruge en speciel pølsepose, hvor spegepølsen kan ”ånde” og faktisk ligger og videreudvikler sin smag. Har du ikke en pølsepose eller et stykke vokspapir, så kan et viskestykke sagtens bruges. 

Opbevar altid spegepølsen i køleskabet og sørg for kun at fjerne tarmen fra det stykke, der skal bruges. En spegepølse, der opbevares korrekt, har en lang holdbarhed. 

Hold aspargesen i hånden og skræl den med en tyndskræller fra hovedet og nedad – hovedet skal ikke skrælles. Drej

Jo længere tid du rører farsen, desto fastere bliver den. En godt rørt fars binder ingredienserne bedre sammen, hvilket resulterer

Pas på med at stege svinekød for længe. Kødet bliver hurtigt tørt og kedeligt, så det er vigtigt at overholde

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop