Undgå kedeligt svinekød

Pas på med at stege svinekød for længe. Kødet bliver hurtigt tørt og kedeligt, så det er vigtigt at overholde opskriftens tids- og stegeangivelser.

Brug et stegetermometer – og tag gerne kødet af et par grader inden den ønskede færdigtemperatur, da kødet vil stige et par grader, mens det hviler.

Tykke og fedtmarmorerede svinekoteletter skal typisk steges kortere tid end man lige ville tro. Lad dem gerne hvile et par minutter inden servering/udskæring, så temperaturen trækker ind i kødet. 

Hold aspargesen i hånden og skræl den med en tyndskræller fra hovedet og nedad – hovedet skal ikke skrælles. Drej

Jo længere tid du rører farsen, desto fastere bliver den. En godt rørt fars binder ingredienserne bedre sammen, hvilket resulterer

Det burde være lige til – men flere gør det forkert. Pølserne lægges på den varme grillrist, og passer dernæst

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop