Gem den hjemmelavede leverpostej

En hjemmelavet leverpostejen kan sagtens fryses og gøres færdig når den skal bruges.

Opskriften følges indtil leverpostejsmassen er hældt i forme. Frys dem og på den måde har du på hurtig og nem vis en hjemmelavet leverpostej klar.

Når den skal nydes, optøs den og sættes i ovnen som i opskriften. Nåede du ikke optøningen, så tillæg ca. 15 minutter til bagetiden.

Har du mod på at lave din egen leverpostej, kan du læse vores opskrift her

Hold aspargesen i hånden og skræl den med en tyndskræller fra hovedet og nedad – hovedet skal ikke skrælles. Drej

Jo længere tid du rører farsen, desto fastere bliver den. En godt rørt fars binder ingredienserne bedre sammen, hvilket resulterer

Pas på med at stege svinekød for længe. Kødet bliver hurtigt tørt og kedeligt, så det er vigtigt at overholde

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop