Mesterslagterens slagterskole guider dig til:

Klassisk dansk leverpostej

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Ingredienser

Svinelever
500 g
Spæk
200 g
Løg
2 stk.
Æg
2 stk.
Salt
2 tsk.
Friskkværnet peber
1 tsk.
Stødt allehånde
1 tsk.
Stødt nellike
½ tsk.
Smør
150 g
Hvedemel
100 g
Sødmælk
½ liter

Trin 1
Hak lever, spæk og løg. Få evt. din slagter til at hakke det for dig. Rør æg, salt og krydderierne heri.

Trin 2
Smelt smør i en gryde og rør melet i. Tilsæt lidt mælk af gangen under omrøring og kog opbagningen sammen under omrøring. Vend opbagningen rundt i levermassen.

Trin 3
Hæld massen i smurte aluforme. Bag postejen i et vandbad, nederst i ovnen ved 175°C i ca. 60 minutter. Servér evt. på friskbagt rugbrød med sprød bacon og ristede champignoner.

Opskriften giver 2 stk. leverpostej á 500 g

Chicken Wellington

Trin 1: Til Chicken Wellington skal der bruges fire kyllingefileter. To skal bruges til souffléfarsen og to skal brunes på panden. Steg de to kyllingefileter

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop