Briketter eller kul?

Ligesom røgen fra et bål tilfører et ekstra krydderi til kødet, så skabes dette også, når der grilles med trækul – der tilfører en naturlig aroma til kød og grøntsager, som hverken briketter eller gas kan skabe. Røgen fra trækul giver derfor kødet noget ekstra smag.

Briketterne skal klargøres i en grillstarter, mens trækul tændes op direkte i grillen. Hvis grillen skal med på picnic, så er trækul nemmest at have med, da man undgår grillstarteren – og desuden brænder det hurtigere ud igen, så grillen kan blive kold.   

Trækul giver højere varme i kortere tid – og er derfor ikke egnet til større stykker kød, der netop skal tilberedes over længere tid. Her skal der bruges briketter, der giver jævn varme, som holder i mange timer afhængig af kvaliteten. Både kul og briketter kan bruges til direkte og indirekte stegning. 

Hold aspargesen i hånden og skræl den med en tyndskræller fra hovedet og nedad – hovedet skal ikke skrælles. Drej

Jo længere tid du rører farsen, desto fastere bliver den. En godt rørt fars binder ingredienserne bedre sammen, hvilket resulterer

Pas på med at stege svinekød for længe. Kødet bliver hurtigt tørt og kedeligt, så det er vigtigt at overholde

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop