Hold kølekæden hjem

Som udgangspunkt må kølekæden ikke brydes, men det kan være nødvendigt i korte perioder. Som en overordnet rettesnor bør kølekrævende varer ikke være uden for køl i mere end 3 timer. Især når vi er i sommervarmen, er det vigtigt ikke at lade dem ligge i en varm bil eller lignende.

Vi anbefaler, at man begrænser tidsrummet – fra varerne forlader forretningen, til de er på køl igen – til 1 time. Det kan af praktiske årsager nogle gange være svært at undgå, og man kan derfor bruge en køletaske eller termotaske til transport af kølevarerene. Det hjælper med at holde kølekæden.
En god idé kan også være, altid at have nogle frosne vandflasker fra fryseren med ud at handle. Det er med til at holde temperaturen i tasken eller posen nede.

Spørg din Mesterslagter, hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst opbevarer dine kvalitetsråvarer.

Hold aspargesen i hånden og skræl den med en tyndskræller fra hovedet og nedad – hovedet skal ikke skrælles. Drej

Jo længere tid du rører farsen, desto fastere bliver den. En godt rørt fars binder ingredienserne bedre sammen, hvilket resulterer

Pas på med at stege svinekød for længe. Kødet bliver hurtigt tørt og kedeligt, så det er vigtigt at overholde

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop