Antal personer

4

Ingredienser

Smør
30 g
Hvedemel
3 spsk.
Svinebouillon
6 dl
Fløde
1 dl
Madkulør
Alt stegeskyen
Ribsgelé
1 tsk.
Balsamicoeddike
1 spsk.

Flæskestegssauce

Hæld stegeskyen fra stegen igennem en sigte, over i en skål.
Skum for fedt – og gem skyen til saucen.
Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i.
Tilsæt bouillon lidt ad gangen, og pisk kraftigt i gryden,
Se alle klumper bliver rørt ud. Tilsæt fløde og kulør, og lad saucen småkoge i 5 minutter.
Tilsæt herefter lidt af den siede stegesky fra flæskestegen, til den ønskede smag er opnået.
Smag til sidst saucen godt til med ribsgelé, lidt balsamico, salt og peber.

Se vores opskrift på flæskesteg her

 

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop