Antal personer

Tid

4
20

Ingredienser

Smør
30 g
Hvedemel
3 spsk.
Svinebouillon
6 dl
Fløde
1 dl
Madkulør
Alt stegeskyen
Ribsgelé
1 tsk.
Balsamicoeddike
1 spsk.

Flæskestegssauce

Hæld stegeskyen fra stegen igennem en sigte, over i en skål.
Skum for fedt – og gem skyen til saucen.
Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i.
Tilsæt bouillon lidt ad gangen, og pisk kraftigt i gryden,
Se alle klumper bliver rørt ud. Tilsæt fløde og kulør, og lad saucen småkoge i 5 minutter.
Tilsæt herefter lidt af den siede stegesky fra flæskestegen, til den ønskede smag er opnået.
Smag til sidst saucen godt til med ribsgelé, lidt balsamico, salt og peber.

Se vores opskrift på flæskesteg her

 

Brunede kartofler

Kartoflerne koges, pilles og afsvales. Sukker smeltes på en stor pande ved meget svag varme. Når det begynder at brune og er helt smeltet, tilsættes

Læs mere »

Svampesauce

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Smelt smørret og rist svampene godt. Tilsæt friskhakket timian, hvidløg og skalotteløg og sauter godt. Piskefløde og kalvebouillon hældes ved

Læs mere »

Langtidstegt andesteg

Tag indmaden ud og gem til saucen sammen med vingespidserne. Fjern det hvide flommefedt, der sidder indvendig ved gumpen, og gem det til andebouillonen. Tør

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop