I butikken
Dyk ned i den utrolige verden af kød, håndværk og lidenskab for madlavning. Udforsk vores artikler, der giver dig et indblik i dagligdagen, udfordringer og glæder ved at arbejde i en slagterbutik. Opdag spændende historier om traditionelle kødskæringsmetoder og kødforberedelse. Gå på opdagelse og lad dig fascinere af håndværket, passionen og dedikationen bag denne vigtige del af madkulturen.

De gode bøffer og det møre oksekød
Modning af oksekød er en selvfølgelighed for enhver, der elsker gastronomi. I Danmark er metoden nok

Den moderne madbutik
Slagterbutikkerne har forandret sig gennem de seneste årtier. Kundernes efterspørgsel og tiden trends har sat sine

DM i Skills
Til DM i Skills dyster de største talenter fra erhvervsuddannelser i hele landet om at blive

Gode knive er en nødvendighed
Kniven er det bedste og vigtigste redskab i dit køkken – derfor skal den naturligvis være

Med lærlingen på job
Christian Egedal Olsen fra Holbæk er gourmetslagterlærling – og han er tilmed den bedste i landet.

Modningen gør forskellen
Når kun det bedste er godt nok Kødmodning er et håndværk – en profession på linje

Sous vide
Sous vide er en tilberedningsmetode, der stammer fra Frankrig – det betyder ”under vakuum”.Det er en