Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hele spareribssider
3 stk.

Dry-rub

Hvidløgspulver
1 spsk.
Paprika
1 spsk.
Tørret koriander
1 tsk.
Oregano
1 tsk.
Chilipulver
1 tsk.
Salt
2 tsk.

BBQ-sauce

Sesamolie
2 spsk.
Brun farin
2 spsk.
Ketchup
1 spsk.
Honning
1 spsk.
Oystersauce
1 spsk.
Worcestershire sauce
½ spsk.
Saft af 1/2 citron
Salt
Peber

Spicy spareribs med dry-rub og BBQ-sauce

Træk hinden af benenes bagside – eller bed din slagter om at gøre det. Bland ingredienserne til dry-rub. Tag handsker på og giv benene dry-rub over det hele – husk at massere det ind over det hele. Pak dem ind i sølvpapir og kom dem i ovnen i 2 timer ved 160°C varmluft til de er dejlig møre. Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen.

Dette kan gøres på forhånd. Opbevar benene på køl til de skal bruges.

Benene tages ud 30 minutter før de skal på grillen. Sæt dem eventuelt i en benholder. Giv dem 15 minutter ved indirekte varme med låget på til benene er opvarmet. Pensel herefter benene med BBQ-saucen og sæt dem igen under låg ved indirekte varme i 8 minutter. Grill dem gerne over direkte varme så de får lækre grillstriber. Smør eventuelt med mere BBQ-sauce inden servering.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop