Print

Antal personer

4

Ingredienser

Mayonnaise
3 spsk.
Dild
1 bdt.
Radiser
2 stk.
Syltede cornichoner
2 stk.
Cayennepeber
Rugbrød
4 skiver
Rejer
150 g
Citron
1 stk.
Smør til stegning
Salt
Peber

Torskerognsalat på ristet rugbrød med radiser og dildmayo

Hak cornichonerne fint, og hak halvdelen af dilden meget fint. Bland den hakkede dild med 2 spsk mayonnaise og lidt fintrevet citronskal. Stil dildmayonnaisen på køl.

Skær radiserne i tynde skiver, læg dem i koldt vand, og stil dem på køl.

Bland torskerogn, resten af dilden (hakket), cornichoner, cayennepeber, lidt citronsaft og 1 spsk mayonnaise i en skål. Lad torskerognssalaten trække på køl i mindst 30 minutter.

Dræn rejerne. Udstik rugbrødet med en rund udstikker eller et glas. Rist brødet i smør på en pande ved middelvarme, indtil det er let sprødt.

Anret rugbrødet med et lag torskerognssalat. Læg rejerne dekorativt i rækker henover. Top med radiseskiver og dildmayo.

Pynt med frisk dild og små citronbåde.

Børn i køkkenet

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop