Antal personer

Tid

4
10

Ingredienser

Marinerede sildefileter
300 g
Creme fraiche 18%
4 spsk.
Mayonnaise
2 spsk.
Lidt lage fra sildene
Små skalotteløg
2 stk.
Rødt æble
½ stk.
Syltede cornichoner
2 stk.
Kapers
1 spsk.
Hakket dild
Karry
1,5 tsk.
Stødt gurkemeje
½ tsk.
Sukker
½ tsk.
Salt
Peber

Karrysild

Rør en dressing af creme fraiche, lidt lage, mayonnaise, karry, gurkemeje og sukker.

Hak kapers, cornichoner, løg og æble i små tern og vend det i dressingen. Smag til med salt og peber.

Dup sildefileterne tørre i lidt køkkenrulle, og skær dem ud i små mundrette bidder.

Vend sildefileterne i dressingen og pynt med frisk dild.

Sous-vide svinebryst

Kog 0,5 liter hønsefond og 2 dl nisseøl op med julekrydderier. I vakuumposen hældes en kop lage, hvorefter den vakuumeres med brystet. Svinebrystet sous vide-behandles

Læs mere »

Langtidstegt andesteg

Tag indmaden ud og gem til saucen sammen med vingespidserne. Fjern det hvide flommefedt, der sidder indvendig ved gumpen, og gem det til andebouillonen. Tør

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop