Print

Antal personer

4

Ingredienser

Spisekastanjer
500 g
Stort løg
1 stk.
Fed hvidløg
2 stk.
Hønsefond
8 dl
Fløde
4 dl
Sherry
1 spsk.
Persille
1 håndfuld
Salt
Friskkværnet peber
Slagterbacon i tern
150 g

Kastanjesuppe

Flæk kastanjerne i halve og kog dem i ca. 8 minutter. Kom dem i koldt vand med det samme – herefter kan man smutte dem ud af skallen.

Skær løg og hvidløg i tern og steg dem i en gryde til de er klare.

Kom kastanjer og fond ved og lad det simre i 30 minutter til kastanjerne er møre.

Tilsæt fløden og kog det ind i ca. 10 minutter. Blend det til en fin suppe og hæld den gennem en sigte.
Smag til med sherry, salt og peber.

Drys med finthakket persille.

Steg bacontern sprøde og server til suppen sammen med noget godt ristet brød.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop