Antal personer

Tid

4
10

Ingredienser

Spegeskinke
4 skiver
Chorizopølse
12 skiver
Bredbladet persille
Agurk
0,33
Tomater
2 stk.
Lille glas grillede peberfrugter
½
Lille løg
1
Fed hvidløg
2
Mynteblade
4 stk.
Sherryeddike
2 tsk.
Limesaft
1 tsk.
Ekstra jomfru olivenolie
2 tsk.
Salt
Peber
Cayennepeber
Tandstikkere

Gazpacho shots

Klargør grøntsagerne. Del agurken på langs og skrab kernerne ud.
Skræl agurken og skær den i mindre stykker.

Kom agurk og de øvrige ingredienser i en foodprocessor og lad den køre i 2 minutter. Si suppen så den bliver glat og uden fyld.

Smag den kolde suppe til med salt og peber – og lidt cayennepeber hvis der ønskes lidt styrke. Sæt suppen på køl og lad den trække mindst 1 time.

Sæt tynde skiver skinke og pølse på tandstikkere. Hæld suppen i shotglas og anret med den fyldte tandstik henover. Pynt med persille.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop