Antal personer

Tid

4
30

Ingredienser

Slagterbacon
400 g
Saltet flæsk
100 g
Løg
500 g
Purløg

Mos

Kartofler
1 kg
Mælk
2 dl
Smør
50 g
Salt
2 tsk.

Brændende kærlighed med mos

Skær flæsk og bacon i små tern og steg dem på en varm pande til de er sprøde og har smidt en masse fedt på panden.

Skru ned for varmen og steg løgskiverne i baconfedtet til de er møre.

Bland det hele sammen og hold det varmt til mosen er færdig.

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i 10-12 minutter i usaltet vand til de er møre.

Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i gryden under låg i 5 minutter, så dampen kan sætte sig i kartoflerne.

Lun mælken.

Mos kartoflerne og kom smør og mælk i lidt efter lidt.

Rør til den er cremet og luftig. Smag til med salt.

Millionbøf

Klargør grøntsagerne og hak løg og hvidløg fint. Skær gulerødder i mindre tern. Smelt smørret i en stegegryde og svits løg, gulerødder og hvidløg et

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop