Antal personer

Tid

4
45

Ingredienser

Bagekartoffel
2 stk.
Persillerod
1 stk.
Løg
1 stk.
Fed hvidløg
1
Grøntsagsbouillon
6 dl
Ramsløg
1 bdt.
Hakket persille
2 spsk.
Salt
Peber
Creme fraiche 50% eller 38%
Chilipølser fra din slagter
2 stk.

Ramsløgssuppe med chilipølse og fed fraiche

Klargør grøntsagerne. Skær kartoffel og persillerod i tern. Snit løg og hvidløg fint og svits det i en gryde med lidt olie til løgene er klare.

Kom kartofler og persillerod med og steg dem til de begynder at tage farve. Finsnit ramsløgene og tilsæt dem sammen med bouillonen. Lad det koge ca. 15 minutter til kartoflerne er møre.

Blend med en stavblender til suppen er ensartet og glat.
Smag til salt og peber.

Skær pølserne i mindre stykker og rist dem på en varm pande til de er sprøde.

Server suppen med pølser og fed creme fraiche.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop