Rør det hakkede kød godt med salt og peber. tilsæt havregryn, mælk og æg. Rør farsen glat. Læg 2 gange 5-6 baconskiver ved siden af hinanden og form farsen til 2 små brød. Læg dem ovenpå baconskiverne og rul bacon omkring.
Placer farsbrødene i et passende, smurt, ovnfast fad. Hæld mælken omkring og sæt fadet i ovnen ved 200°c. Bag i ca. 30 minutter til bacon er sprød. Tag farsbrødene ud og hold dem varme.
Sauce:
Fjern mælkeskindet og si mælken over i en tykbundet gryde. Tilsæt fløden sammen med ribsgelé, salt og peber. Bring saucen i kog, tag gryden af varmen og rør saucejævner i. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 minut. Smag til og juster eventuelt farven med lidt kulør.
Skær den forlorne hare i skiver i fadet – og server med kogte kartofler, ribsgelé og saucen.