Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hakket kalv og flæsk
500 g
Groft salt
1,5 tsk.
Friskkværnet peber
Finvalsede havregryn
40 g
Mælk
½ dl
Æg
1 stk.
Bacon
12 skiver
Mælk
2 dl

Sauce

Fløde
2,5 dl
Ribsgelé
1 spsk.
Groft salt
¾ tsk.
Friskkværnet peber
Jævning
Madkulør

Forloren hare med bacon

Rør det hakkede kød godt med salt og peber. tilsæt havregryn, mælk og æg. Rør farsen glat. Læg 2 gange 5-6 baconskiver ved siden af hinanden og form farsen til 2 små brød. Læg dem ovenpå baconskiverne og rul bacon omkring.

Placer farsbrødene i et passende, smurt, ovnfast fad. Hæld mælken omkring og sæt fadet i ovnen ved 200°c. Bag i ca. 30 minutter til bacon er sprød. Tag farsbrødene ud og hold dem varme.

Sauce:

Fjern mælkeskindet og si mælken over i en tykbundet gryde. Tilsæt fløden sammen med ribsgelé, salt og peber. Bring saucen i kog, tag gryden af varmen og rør saucejævner i. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 minut. Smag til og juster eventuelt farven med lidt kulør.

Skær den forlorne hare i skiver i fadet – og server med kogte kartofler, ribsgelé og saucen.

Gazpacho shots

Klargør grøntsagerne. Del agurken på langs og skrab kernerne ud. Skræl agurken og skær den i mindre stykker. Kom agurk og de øvrige ingredienser i

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop