Antal personer

Tid

6

Ingredienser

Ribbensteg
1,5 kg
Vand
2 liter
Salt
200 g
Sukker
60 g
Peberkorn
10
Laurbærblade
4

Katrineflæsk – sprængt ribbensteg

Ingredienserne til saltlagen koges op så salt og sukker er helt opløst. Afkøl lagen helt og læg dernæst ribbenstegen i saltlagen. Sørg for at hele stegen er dækket. Stil på køl i et døgns tid.

Lagen kasseres. Kødet tørres godt af og steges derefter langsomt i ovnen et par timer til kødet er mørt og sværen sprød. Det er ikke nødvendigt at salte stegen yderligere, inden den kommer i ovnen.

Stegen afkøler og skæres i passende skiver. Katrineflæsk serveres koldt på rugbrød med sennep og rødbeder.

En let saltning gør ribbenstegen ekstra saftig og smagfuld – masser af smag og sprøde svær sammen med den lækre lidt salte smag. Det smager bare godt.

Luksus stjerneskud

Dampet rødspættefilet Krydr 4 rødspættefiletter med salt og peber og rul dem sammen, hvorefter de anrettes i et lille fad og overhældes med hvidvin. Sæt dem

Læs mere »

Hvidkålsrouletter

Bland kød og salt og rør til farsen bliver ”sej”. Hak løget fint eller riv det. Tilsæt løg og de øvrige ingredienser og rør sammen

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop