Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hakket oksekød
500 g
Tomatkoncentrat
2 tsk.
Oksebouillon
6 dl
Løg
2 stk.
Gulerødder
2 stk.
Fed hvidløg
2
Laurbærblade
2 stk.
Engelsk sauce
3 spsk.
Maizena
Smør
25 g
Madkulør
Salt
Sort peber
Cocktailpølser
200 g

Millionbøf

Klargør grøntsagerne og hak løg og hvidløg fint. Skær gulerødder i mindre tern.

Smelt smørret i en stegegryde og svits løg, gulerødder og hvidløg et par minutter uden det tager farve.

Tilsæt kødet og brun det godt af ved god høj varme.

Tilsæt bouillon, laurbærblade, engelsk sauce og tomatkoncentrat.

Lad retten småkoge i ca. 30 minutter (gerne længere).

Tag laurbærbladene op af gryden.

Jævn sovsen med maizena, og lad den simre videre et par minutter. Smag millionbøffen til med salt og peber, og giv saucen lidt kulør så den får den ønskede farve.

Hvis der ønskes cocktailpølser i retten, skal de kommes i nu og varmes igennem ca. 10 minutter – ellers svits pølserne på en pande, så de bliver sprøde. Og kom dem i lige inde servering.

Serveres med tyk og cremet kartoffelmos eller ris.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop