Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hakket oksekød
600 g
Olivenolie
2 tsk.
Stort løg
1 stk.
Fed hvidløg
6
Peberfrugt
1 stk.
Kartofler
3 stk.
Tør hvidvin
1 dl
Hakkede tomater
2 dåser
Rosiner
1 dl
Stødt kommenfrø
1 spsk.
Chilipulver
½ tsk.
Kapers
1 spsk.
Grønne oliven
100 g
Salt
Peber

Cubansk beef Picadillo

Klargør grøntsagerne. Hak hvidløg og løg fint, og skær peberfrugt og de skrællede kartofler i mindre tern. Kog kartoflerne i 6-8 minutter. De skal ikke være helt møre, for de skal koger færdig i saucen.

Svits kødet på en pande til det tager farve og kom løg og hvidløg ved. Steg videre til løgene blive klare. Tilsæt halvdelen af stødt kommen og chili. Lad det stege 1 minut og sæt det derefter til side. Steg peberfrugtstykkerne på panden og tilsæt resten af kommen. Efter et par minutter kommes hvidvin på og reduceres. Kom hakkede tomater, kød og kartofler ved og lad det stege 5 minutter. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre ca. 15 minutter. Ønskes der mere sauce, kan der tilsættes lidt kalvefond. Smag til med salt og peber.

TIP: Denne ret spises som chili con carne med chilisauce og eventuelt ris.

Cuban Picadillo er den ultimative cubanske komfortmad. En traditionel ret lavet med hakket oksekød, tomater, løg, hvidløg, oliven, kapers og krydderier – og ofte også kartofler. Eventuelle rester kan bruges til at lave empanadas i cubansk stil.

Ossobuco lasagne

Start med at skære et snit i hinden som sidder på ydersiden af ossobucokanten – snit 4 steder så de ikke krøller sammen under stegningen.

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop