Print

Antal personer

4

Ingredienser

Store bagekartofler
4 stk.
Smør
100 g
Timian
2 kviste
Fed hvidløg
2
Grøntsagsbouillon
3 dl
Andefedt
10 dl

Pommes fondant

Skær bagekartoflerne til så der bliver fire lige store firkanter/klodser. Smelt smørret på en pande sammen med stilke af krydderurter og knuste hvidløg. Steg kartoffelklodserne på alle seks sider til de er gyldne. Læg dem i et dybt, ovnfast fad og hæld bouillon ved så kartoflerne er helt dækkede. Bag i ovnen i ca. 30-40 minutter ved 180°C (afhængig af størrelsen på kartoflerne).

Varm andefedtet op til 180°C i en pande. Læg kartoflerne i og steg dem gyldne og sprøde på alle sider. Drys med groft salt.

TIP: Server pommes fondant til nytårsbøffen.

TIP: Kartoflerne kan klargøres på forhånd. Efter de er blevet brunet første gang, kan de stilles på køl, og så kan processen fortsættes, når de skal bruges.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop