Savoykål og bagt græskar

Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hokkaidogræskar
½ stk.
Savoykål
1 stk.
Citron
½ stk.
Revet parmesan
Olivenolie
1 spsk.
Frisk timian
10 kviste
Mandler
50 g
Sojasauce
1 spsk.
Flagesalt

Skær græskarret i store stykker og bag det sammen med timiankviste i ovnen i 40 minutter ved 170°C.
Skær savoykålen i både og steg dem på en grillpande i lidt olie, så de får grillstriber.

Varm en tør pande op til middelvarme og kom mandlerne på.
Tilsæt soja og lad det fordampe på mandlerne. Skær den bagte græskar i mindre stykker og anret på toppen af kålen samt rundt om på tallerkenen. Vrid citronsaft ud over. Riv parmesanen henover og drys med mandler og lidt flagesalt.

Waldorfsalat

Skær selleri i tynde skiver, æbler i små tern og del druerne i halve. Hæld kogende vand over valnødderne for at reducerer bitterstofferne. Efterfølgende lægges

Læs mere »