Tortillapandekager med grønt, mozzarella og reblochon

Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Tortillapandekager
12 stk.
Rød peberfrugt
1 stk.
Rødløg
2 stk.
Tomater
4 stk.
Rød pesto
2 tsk.
Revet mozarella
400 g
Reblochon
200 g
Sød chilisauce
Salsa

Klargør grøntsagerne og skær peberfrugt, tomat og løg i aflange strimler. Kom det i en skål og vend med rød pesto. En stor pande varmes op til middel varme. Læg en pandekage på panden og fordel en sjettedel af grøntsager derpå. Drys med revet ost og stykker med Reblochon. Luk med en pandekage.

Lav et låg af sølvpapir som kan holde lidt på varmen og smelte osten. Vend tortillaen efter et par minutter. Osten skal smelte og få pandekagerne til at holde sammen. Del hver tortilla i kvarte og server dem lune. Serveres eller toppes med salsa eller chilisauce.

Hvidløgssmør

Blancher hvidløgsfeddene i kogende vand i 2 minutter. Lad dem dryppe af og mos dem derefter med peber og lidt groft salt. Tilsæt ramsløg. Rør

Læs mere »

Karryketchup

Start med at blande ketchup, sukker, sojasauce, vand og krydderierne i en gryde. Bring det i kog og sørg for at det ikke sætter sig

Læs mere »