Opløs smuldret gær i lunkent vand i en røreskål. Tilsæt andefedt, durummel, tipo hvedemel og salt. Rør dejen sammen med en grydeske til en klistret dej. Dæk skålen med husholdningsfilm og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time.
Beklæd en passende bradepande med bagepapir. Skrab den hævede dej ud af skålen og over i bradepanden. Tryk dejen ud med fingrene, så den dækker hele bunden af formen. Smelt andefedtet i en lille gryde og dryp/ pensl ⅔ af andefedtet over dejen. Lav små fordybninger i dejen med fingrene, så fedtet fordeler sig.
Fordel de hakkede abrikoser og krydderurter på toppen. Dæk bradepanden med et fugtigt, rent viskestykke, og lad dejen hæve i 1-1½ time. Bag brødet i ovnen ved 220°C i 25-30 minutter til det er gyldent og gennembagt. Dryp/pensl mere af andefedtet ud over brødet, lige når det kommer ud af ovnen. Afkøl på en rist.