Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Portobellosvampe
4 stk.
Aubergine
½ stk.
Squash
½ stk.
Løg
1 stk.
Slagterbacon
100 g
Mozarellakugle
1 stk.
Olie til stegning
Smør
20 g
Tørret timian
Salt
Peber

Fyldte portobellosvampe med bacon og aubergine

Klargør grøntsagerne – svampene rengøres med en lille børste eller selve hatte vaskes forsigtigt under koldt vand (undgå at få vand ind i lamellerne på undersiden). Læg dem med lamellerne opad i et fad. Skær aubergine, squash og løg i små tern. Skær bacon i tern og steg dem sprøde på panden. Sæt til side. Svits aubergine, løg og squashtern på samme pande i lidt olie i 4-5 minutter. Lad det få lidt farve. Smelt smørret i blandingen og vend bacontern i. Smag til med salt, peber og tørret timian. Kom fyldet i svampene og top med skiver af mozzarella.

Bag dem i ovnen eller på grillen i ca. 15-20 minutter ved indirekte varme med låg på.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop