Antal personer

Tid

4
150

Ingredienser

Nakkefilet Toscana style

Nakkefilet
1 kg
Olie
1 spsk.
Timian
3 kviste
Citron
1 stk.
Balsamicoeddike
1 spsk.
Vand
4 dl
Gulerødder
4 stk.
Gule beder
4 stk.
Hvidløg
3 fed
Fløde
1 dl
Majsstivelse
1 spsk.
Salt
Peber

Nakkefilet Toscana style

Krydr kødet med salt og peber og brun det i olien. Kom kødet i en gennemvædet stegeso og tilsæt timian, revet citronskal, eddike og vand. Skræl rødderne, skær dem i mindre stykker og læg dem ved kødet. Læg låg på stegesoen, stil den i en kold ovn, indstil ovnen på 180° og lad den stå i 2 timer.

Kog stegeskyen op i en gryde med fløden og jævn den med majsstivelse rørt ud i vand. Smag sovsen til med salt og peber, skær stegen i skiver og servér med rodfrugterne drysset med timian og revet citronskal.

Farserede porrer

Løg og hvidløg hakkes fint og alle ingredienser til farsen kommes i en røremaskine og køres ca. 4 minutter. Lad farsen hvile ca. 30 minutter

Læs mere »

Frikadeller

Den gode frikadelle – som vor mor lavede den Hvad er hemmeligheden bag den gode frikadelle? Og hvorfor er mors, mormors eller farmors frikadeller altid

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop