Grillede majskolber med estragonsmør

Antal personer

Tid

2
30

Ingredienser

Majskolber
2 stk.
Blødt smør
200 g
Fransk sennep
1 spsk.
Finthakket estragon
1 spsk.
Grov sort peber
½ tsk.

Hak estragon fint. Bland sennep, estragon og peber til en mos og bland det herefter med det bløde smør. Kom smørret i ramakiner eller rul det i bagepapir og sæt på køl til det er fast.

Majskolberne kommes i kogende vand (stadig med bladene på) – de koges ca. 12-15 minutter til de er møre. Træk bladene ned til bunden af kolben og fjern trådene. Læg majskolberne på grillen og lad dem få nogle flotte grillstriber.

Når de er klar, serveres de med lækkert smør.

Løgrelish

Pil løget og halver det. Skær det i meget tynde skiver. Sauter dem i en gryde med olie til de bliver klare og bløde. Tilsæt

Læs mere »

Karryketchup

Start med at blande ketchup, sukker, sojasauce, vand og krydderierne i en gryde. Bring det i kog og sørg for at det ikke sætter sig

Læs mere »

Remoulade

Kog eddike, sukker og vand op. Kom grøntsagerne i en bøtte eller patentglas og hæld eddikelagen over. Lad dem dampe af og sæt på køl.

Læs mere »