Karryketchup

Antal personer

Tid

Ingredienser

Tomatketchup
5 dl
Vand
3 dl
Sukker
5 spsk.
Sojasauce
3 spsk.
Karry
4 tsk.
Paprika
2 tsk.
Friskkværnet peber
2 tsk.
Stødt nellike
1 knsp.
Salt
Majsstivelse
1 spsk.
Brun farin
7 spsk.

Start med at blande ketchup, sukker, sojasauce, vand og krydderierne i en gryde. Bring det i kog og sørg for at det ikke sætter sig i bunden af gryden.

Kog saucen i 5 minutter og skru ned for varmen. Lad det simre i 20 minutter ved lav varme til en tykkere konsistens.
Bland majsstivelse med lidt vand og kom det i karrysauce lidt efter lidt til en fin tyk konsistens. Tag saucen af varmen og kom brun farin i. Lad det opløses i ca. 5 minutter til saucen har en mere tyktflydende
konsistens. Kom karryketchuppen i et patentglas eller en steriliseret flaske.

Hvidløgsboller

Rør gæren ud i det lunkne vand. Kom resten af ingredienserne i, på nær pizzamel/hvedemelet. Det kommes i lidt efter lidt til dejen er smidig.

Læs mere »

Løgrelish

Pil løget og halver det. Skær det i meget tynde skiver. Sauter dem i en gryde med olie til de bliver klare og bløde. Tilsæt

Læs mere »