Agurkerelish

Antal personer

Tid

Ingredienser

Hvidvineddike
2 dl
Sukker
2 spsk.
Rødløg
1 stk.
Rød chili
1 stk.
Agurk
1 stk.
Groft salt
1 spsk.
Friskkværnet peber
Patentglas
1 stk.

Klargør grøntsagerne og skær agurken over på langs og fjern kernerne. Skær den og løg i små tern. Kom det hele i glasset sammen med salt og en hel chili.

Kog eddike og sukker op. Hæld lagen over agurkemixet i patentglasset. Lad det stå i minimum 48 timer på køl.

Remoulade

Kog eddike, sukker og vand op. Kom grøntsagerne i en bøtte eller patentglas og hæld eddikelagen over. Lad dem dampe af og sæt på køl.

Læs mere »

Løgrelish

Pil løget og halver det. Skær det i meget tynde skiver. Sauter dem i en gryde med olie til de bliver klare og bløde. Tilsæt

Læs mere »

Brunede kartofler

Kartoflerne koges, pilles og afsvales. Sukker smeltes på en stor pande ved meget svag varme. Når det begynder at brune og er helt smeltet, tilsættes

Læs mere »