Hvidløgssmør

Antal personer

Tid

10

Ingredienser

Blødt smør
200 g
Fed hvidløg
7
Hakket ramsløg
2 tsk.
Groft salt
1 knsp.
Hvid peber
1 knsp.

Blancher hvidløgsfeddene i kogende vand i 2 minutter. Lad dem dryppe af og mos dem derefter med peber og lidt groft salt. Tilsæt ramsløg. Rør smørret på en røremaskine eller med en håndpisker indtil det er let og luftigt og bland det med hvidløgsmosen.

Kom det i ramakiner eller rul det i bagepapir og sæt det på køl til det er fast. Kan serveres til stort set alt kød eller brød.

Remoulade

Kog eddike, sukker og vand op. Kom grøntsagerne i en bøtte eller patentglas og hæld eddikelagen over. Lad dem dampe af og sæt på køl.

Læs mere »

Agurkerelish

Klargør grøntsagerne og skær agurken over på langs og fjern kernerne. Skær den og løg i små tern. Kom det hele i glasset sammen med

Læs mere »