Grillede asparges med Iberico skinke

Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hvide asparges
12 stk.
Iberico skinke
12 skiver

Smokey dressing

Creme fraiche 38 %
2,5 dl
Tabasco chipotle
1 spsk.
Friskpresset citronsaft
Salt
Friskkværnet peber

Knæk bunden af aspargesene på det naturlige sted og skræl dem med en tyndskræller. Kom aspargesene i kogende vand og lad dem småkoge i ca. 2-3 minutter afhængig af tykkelse. Overhæld med koldt vand og afdryp. Grill dem dernæst over direkte varme så de får flotte grillstriber.

Bland dressingen og smag til. Der skal være en kraftig røgsmag fra chipotle saucen, men juster den efter, hvilken styrke du kan lide.

Anret skinken og aspargesene og dryp med smokey-dressing

Hvidløgssmør

Blancher hvidløgsfeddene i kogende vand i 2 minutter. Lad dem dryppe af og mos dem derefter med peber og lidt groft salt. Tilsæt ramsløg. Rør

Læs mere »

Remoulade

Kog eddike, sukker og vand op. Kom grøntsagerne i en bøtte eller patentglas og hæld eddikelagen over. Lad dem dampe af og sæt på køl.

Læs mere »