Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Græsk yoghurt 10%
3 dl
Agurk
1 stk.
Fed hvidløg
2
Salt
1 tsk.
Citronsaft
1 spsk.
Dild
1 knsp.

Tzatziki

Del agurken på langs og skrab de bløde kerner ud. Riv agurken på et groft rivejern og kom det op i en si. Drys med lidt salt og lad det stå i mindst 1 time. Kom herefter agurken i et klæde og vrid vandet ud.

Bland græsk yoghurt, presset hvidløg, salt, dild og citron og lad det stå og trække. Bland agurken i hvidløgscremen og smag til. Den må gerne stå mindst et par timer inden servering.

TIP: Perfekt til at dyppe brød i eller som sauce til krydret mad.

Brunede kartofler

Kartoflerne koges, pilles og afsvales. Sukker smeltes på en stor pande ved meget svag varme. Når det begynder at brune og er helt smeltet, tilsættes

Læs mere »

Ossobuco lasagne

Start med at skære et snit i hinden som sidder på ydersiden af ossobucokanten – snit 4 steder så de ikke krøller sammen under stegningen.

Læs mere »

Rørt tatar

Rør alle ingredienser sammen og server straks sammen med sammen med pommes frites eller ristet brød. Top eventuelt med friskrevet peberrod og estragonmayonnaise som pynt.

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop