Klargør grøntsagerne.
Rør svinekød, salt, revet løg, æg, mælk, hvedemel og peber sammen til en klassisk frikadellefars.
Baconskiverne lægges to og to ved siden af hinanden.
Del farsen i otte portioner og form den til et lille aflangt farsbrød.
Læg farsen på baconstykkerne og rul dem op omkring farsen.
Læg herefter rullen med samlingen nedad. Fortsæt til al farsen er brugt.
Rullerne steges på panden i cirka 15 minutter ved middel varme.
Vend hyppigt så de bliver sprøde på alle sider.
Varm olien på en pande og kom finthakket løg og persillerod i mundrette stykker på. Svits det i 4-5 minutter.
Skær blomkål i skiver og kom dem i en skål.
Overhæld med kogende vand og lad dem trække i 4-5 minutter.
Kom det hele i et ildfast fad og hæld fløde ved.
Krydr med salt og peber. Bag i ovnen ved 180°C i ca. 25 minutter.
Kom baconrullerne på toppen af fadet og giv det yderligere 10 minutter til blomkålsfadet er gyldent og mørt