Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Marineret kød

Bovsteaks
4 stk.
Olie til marinering
Fed hvidløg
2
Dijonsennep
1 spsk.
Tomatkoncentrat
1 tsk.
Tabasco chipotle
2 tsk.
Tørret timian
1 spsk.
Samak
2 spsk.
Salt
2 tsk.

Kartofler og salat

Nye kartofler
800 g
Forårsløg
4 stk.
Blomkål
1 stk.
Ærter
400 g
Frisk persille

Bovsteaks med nye kartofler og blomkålssalat

Bland marinaden i en skål og put bovsteaks i en pose og vend med marinaden. Massér kødet med marinaden og lad det trække i minimum 1 time, gerne længere.
Steg kødet på en medium varm pande i ca. 8 minutter på hver side.

Kartofler og salat:
Klargør grøntsagerne og kog kartoflerne ca. 10 minutter i saltet vand til de er netop møre. Pil bladene af blomkålen og skær den tykke bund af. Kog blomkålen hel i saltet vand i ca. 6 minutter. Tag det op og lad det ligge i et par minutter. Skær dernæst i tynde skiver. Blancher ærterne i samme kogevand som blomkålen i 1 minut. Skær forårsløg i små ringe og hak persillen. Bland salaten til en frisk forårssalat.

TIP: smørsauce eller whiskeysauce vil passe godt til retten.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop