Kartoffelsalat med bacon og asparges

Antal personer

Tid

4
60

Ingredienser

Små kartofler
1 kg
Creme fraiche 18%
5 dl
Mayonnaise
3 dl
Purløg
½ bdt.
Persille
1 håndfuld
Salt
1 stk.
Friskkværnet peber
Slagterbacon i tern
175 g
Grønne asparges
6 stk.

Kog kartoflerne til de er møre og afkøl i køleskabet. Blancher asparges i ca. 3 minutter og afkøl hurtigt. Steg bacontern sprøde på en pande.

Rør creme fraiche, mayonnaise, halvdelen af purløg, persille, salt og peber sammen. Bland med kartofler skåret i mundrette stykker og asparges skåret i mindre bidder (gem lidt til pynt). Pynt med bacon og asparges og purløg.

Grønkålssalat

Fjern stilkene fra grønkålen og hak den fint. Halvér granatæblet og tag kernerne ud af frugten – det gøres lettest ved at holde halvdelene over

Læs mere »

Waldorfsalat

Skær selleri i tynde skiver, æbler i små tern og del druerne i halve. Hæld kogende vand over valnødderne for at reducerer bitterstofferne. Efterfølgende lægges

Læs mere »