Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hvide asparges
2 bdt.
Chorizopølse
100 g
Slagterbacon
100 g
Æg
4 stk.
Hakket purløg
2 spsk.
Olivenolie
2 spsk.
Cayennepeber
Salt
Peber

Asparges med bacon- og chorizomix samt pocheret æg

Skær chorizo og bacon i små tern og svits til det er sprødt på en tør, varm pande. Læg til side. Klargør aspargesene og kog dem i en gryde i 2-3 minutter alt efter tykkelsen. Tag dem op af gryden og hold dem varme i et viskestykke.

Pocherede æg:
Brug aspargesvandet til at pochere æggene i. Vandet skal være lige under kogepunktet. Slå æggene ud hver for sig i en kop eller et glas. Tag en ske og rør vandet rundt i gryden så det drejer rundt som en strøm. Sænk æggene ned i det kogende aspargesvand en efter en og kog dem i ca. 3-4 minutter. Tag dem op med en hulske. Anret de kogte asparges på en tallerken og kom bacon- og chorizomix over. Top med et æg og hakket purløg. Pynt med et drys cayennepeber over retten for lidt ”varme”.

TIP: Der kan eventuelt serveres sprøde minicroutoner til.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop