Antal personer

2

Ingredienser

Aspargeskartofler
½ kg
Løg
1 stk.
Smør
25 g
Vand
2 spsk.
Eddike
½ dl
Sukker
1 spsk.
Salt
½ tsk.
Peber
Fløde
2 dl

Varm kartoffelsalat

Kog kartoflerne i 10 minutter og lad dem stå i vandet i 5 minutter. Pil dem mens de stadig er lune og sæt dem på køl. Lav en lage ved at koge smør, vand, eddike, sukker, salt og peber. Når det koger, tages gryden af blusset. Kom løg skåret i ringe i lagen og varm den ved lav varme i 10 minutter. Kom fløden i en gryde og kog den op. Skær kartoflerne ud i stykker og kom dem i fløden. Varm dem igennem. Hæld lidt af eddikelagen sammen med og lad saucen sætte sig og tykne. Smag til med salt og peber.

Lav dem dagen før. Inden servering lægges de i en alu-bakke. Varm i 15 minutter på grillen – og server til grillkødet.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop