Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Jordbær
600 g
Rucolasalat
1 håndfuld
Balsamico glaze
Pinjekerner
50 g
Friskkværnet peber

Vinagrette

Neutral olie
1,5 dl
Honning
1 spsk.
Dijonsennep
1 tsk.
Æbleeddike
1 dl
Saft af 1/2 citron
Salt
¼ tsk.

Jordbærsalat

Rist pinjekernerne på en varm pande. Vask forsigtigt jordbærrene og skær dem i skiver. Skyl rucola, tør og vend med lidt vinaigrette. Fordel rucola som en bund på tallerkenen og læg jordbær dekorativt hen over. Top med pinjekerner, balsamico glaze og sort peber.

Vinaigrette:
Alle ingredienser på nær olien blendes sammen med en stavblender. Olien tilføres i en jævn stråle mens der blendes videre. Stop med at tilføre olie, når vinaigretten har den rette tykkelse. Smag til.

TIP: Jordbærsalaten kan sagtens serveres med en kugle burrata. Placer den i midten på rucolaen med jordbærrene udenom.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop