Butterdejspakke med kyllingefyld

Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Butterdej
1 stk.
Kyllingebryst
200 g
Grøn pesto
4 tsk.
Tomat
1
Frisk mozarella
1
Frisk basilikum
Salt
Peber
Olie til stegning
Æggeblomme til pensling
1

Skær kyllingebrystet og tomat i små tern. Steg det på en pande, så der forsvinder noget væske. Bland alle ingredienserne.

Rul butterdejen ud og skær trekanter, firkanter eller runde former. Kom fyldet i midten og pensl med pisket æg rundt i kanterne så de bliver lukkede. Pensl også toppen af pakkerne så de får en gylden overflade.

Sæt dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter til de er sprødeog hævede op.

Server med en sprød salat og hjemmelavet urtecreme.

Langtidstegt andesteg

Tag indmaden ud og gem til saucen sammen med vingespidserne. Fjern det hvide flommefedt, der sidder indvendig ved gumpen, og gem det til andebouillonen. Tør

Læs mere »