Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Butterdej
1 stk.
Kyllingebryst
200 g
Grøn pesto
4 tsk.
Tomat
1
Frisk mozarella
1
Frisk basilikum
Salt
Peber
Olie til stegning
Æggeblomme til pensling
1

Butterdejspakke med kyllingefyld

Skær kyllingebrystet og tomat i små tern. Steg det på en pande, så der forsvinder noget væske. Bland alle ingredienserne.

Rul butterdejen ud og skær trekanter, firkanter eller runde former. Kom fyldet i midten og pensl med pisket æg rundt i kanterne så de bliver lukkede. Pensl også toppen af pakkerne så de får en gylden overflade.

Sæt dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter til de er sprødeog hævede op.

Server med en sprød salat og hjemmelavet urtecreme.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop