Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Confiterede andelår fra din slagter
2 stk.
Andefedt
1,5 dl
Salt
Friskkværnet peber
Frisk timian
5 kviste
Appelsinskal af 1 appelsin

Anderilette med appelsin

Brug to gafler til at pille kødet af andelårene med. Sørg for at trevle kødet godt igennem – brug gaflerne til at hive i hver sin retning, så kødet falder helt fra hinanden. Det skal blive til fine trevler. Rør andefedtet i kødet til en lækker konsistens, men gem lidt til at hælde på toppen. Smag til med appelsinskal, timian, salt og peber.

Put riletten i et glas med låg og hæld det gemte fedt på toppen. Sæt det i køleskabet. Riletten kan sagtens holde sig i to uger på køl, hvis du bruger rent service til at tage med og ikke stikker fingrene ned i glasset. Server eventuelt anderiletten med lækkert brød, sennep og cornichoner.

Surrib

Læg hele kødstykket i en gryde og dæk det med vand og eddike. Tilsæt peberkorn, laurbærblade og salt. Lad det simrekoge roligt under låg til

Læs mere »

Snaps med havtorn

Klargør bærrene og kom dem i en lufttæt flaske. Tilsæt lidt honning (alt efter hvor sød du ønsker snapsen). Hæld snaps over og lad det

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop