Andebryst med andelever, svesker, stegte svampe og frisk persille

Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Andebryster
2 stk.
Finthakket andelever
75 g
Stegte finthakkede champignon
125 g
Finthakkede svesker
100 g
Sammenpisket æg
1
Sprøjtepose
1

Skær med en lang, tynd og skarp kniv en lomme ind i andebrystet fra den tykke ende til den tynde, men uden at lave huller i siderne. Dette er nemmest, hvis man lægger brystet på skindsiden og lægger hånden fladt ovenpå.

Bland de øvrige ingredienser i en skål og krydr med salt og peber.

Fyld en sprøjtepose med fyldet og sprøjt det ind i brysterne. Steg brysterne i olie på en pande til de er gyldne og steg dem færdige i ovnen på 180° C varmluft, til de er 60° C i kernen. Lad dem hvile i 5 minutter og server.

Brunede kartofler

Kartoflerne koges, pilles og afsvales. Sukker smeltes på en stor pande ved meget svag varme. Når det begynder at brune og er helt smeltet, tilsættes

Læs mere »

Coq au vin

Hanerne deles hver i 10 stykker fordelt på fire lår, fire overlår, otte halve bryster og fire vinger. Hvis hanen deles og lægges i en

Læs mere »