Antal personer

4

Ingredienser

Andebryster
2 stk.
Finthakket andelever
75 g
Stegte finthakkede champignon
125 g
Finthakkede svesker
100 g
Sammenpisket æg
1
Sprøjtepose
1

Andebryst med andelever, svesker, stegte svampe og frisk persille

Skær med en lang, tynd og skarp kniv en lomme ind i andebrystet fra den tykke ende til den tynde, men uden at lave huller i siderne. Dette er nemmest, hvis man lægger brystet på skindsiden og lægger hånden fladt ovenpå.

Bland de øvrige ingredienser i en skål og krydr med salt og peber.

Fyld en sprøjtepose med fyldet og sprøjt det ind i brysterne. Steg brysterne i olie på en pande til de er gyldne og steg dem færdige i ovnen på 180° C varmluft, til de er 60° C i kernen. Lad dem hvile i 5 minutter og server.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop