Antal personer

Tid

4
1440

Ingredienser

Confit de canard

Andelår
4 stk.
Andefedt
1 liter
Hvidløg
4 fed
Frisk rosmarin
2 stængler
Citron
1 stk.
Salt
2 spsk.
Sukker
1 spsk.
Friskkværnet peber

Confit de canard

Dagen i forvejen: Saltning
1. Soigner andelårene
2. Gnid lårene godt ind i hakket hvidløg, rosmarin, citronskal, sukker, salt og peber
3. Læg lårene i et fad tildækket og lad dem hvile i køleskabet i et døgns tid

På dagen: Confitering
1. Børst krydderurter, citronskal, salt og peber af lårene
2. Læg lårene i en passende gryde og dæk med fedtstof
3. Lad lårene simre i andefedtet i ca. 3 timer
4. Tag gryden af varmen
5. Fisk lårene op af fedtstoffet og lad dem blive kolde i køleskabet
6. Steg dem helt sprøde på skindsiden, server en grøn salat til, samt et lækkert baugette og en lækker fransk rødvin til.

Ossobuco lasagne

Start med at skære et snit i hinden som sidder på ydersiden af ossobucokanten – snit 4 steder så de ikke krøller sammen under stegningen.

Læs mere »

Mulligatawny suppe

Klargør grøntsagerne og hak løg, hvidløg samt ingefær fint. Skær tomaterne i små stykker. Smelt smørret i en stor gryde og rist spidskommen, koriander, sennepsfrø

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop